Over

Carlo Sweering heeft de ervaring opgedaan om een complete computer service provider te worden voor thuisgebruikers en kleine / middelgrote bedrijven. De diversiteit van onze diensten omvat het analyseren en corrigeren van een volledig scala aan hardware- en softwareproblemen en het oplossen van de meest uitdagende netwerkuitdagingen.

 

 

Service is onze prioriteit. Wij onderhouden carry-in en on-site reparaties voor een verscheidenheid aan notebook- en desktop-apparaten

Als aanvulling op onze reparatiediensten hebben we een breed scala aan computeronderdelen beschikbaar voor eindgebruikers en wederverkopers. Begrepen zijn:

CPU’s
Koffers en moederborden
Harde schijven en diskettes
Geheugeneenheden
CD-ROM’s en DVD-ROM’s
CD-branders en DVD-branders
Modems en kabels
Netwerkproducten en -opstelling

 

aboutus1
Computer Repair

Heeft u een desktop of server nodig? Onze ervaren medewerkers bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het bouwen van deze units volgens de specificaties van de klant. Wij kunnen ook uw internetinstallatie afhandelen.

Als er een computerservice nodig is, vergeet dan niet dat Carlo Sweering “The Computer Store That Puts Service First” is. Bel ons of kom langs voor een professionele evaluatie van uw behoeften op het gebied van computerservice.

Waarom kiezen voor Carlo Sweering

 
Service is onze prioriteit. Wij onderhouden carry-in en on-site reparaties voor een verscheidenheid aan notebook- en desktop-apparaten.